Саобраћајна незгода

Камион срушио кућицу на ГП Бијача, повријеђен цариник

  • Извор: АТВ
  • 10.09.2024. 14:51

Цариник Управе за индиректно опорезивање (УИО) БиХ повријеђен је јуче када је камион с приколицом ударио и срушио кућицу на граничном прелазу Бијача!

У УИО БиХ наводе да се несрећа догодила у пријеподневним часова када је камион с приколицом ударио у кућицу у којој се налазио цариник.

”Поред претрпљеног шока, царинском службенику повријеђена је нога те је збринута на начин да је захтијевала шавове, поломљена је лопатица рамена, а задобио је и блажи потрес мозга. Царински службеник прегледан је у Дому здравља у Љубушком, након тога и у Центру за ургентну медицину и хитни пријем Клиничке болнице на Бијелом Бријегу у Мостару”, саопштила је УИО.

Додају да је цариник тренутно на кућном лијечењеу, а у наредним данима ће бити обављени потребни специјалистички прегледи.

”На објекту царинског терминала причињена је већа материјална штета. Запослени из Одсјека за пословне услуге РЦ Мостар отклонили су остатке кућице и опеме у којој је повријеђен наш царински службеник”, наводе у УИО БиХ.


Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Бизнис клуб

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.