Ostavio oproštajno pismo

Kamere snimile samoubistvo Saše Vidovića: Kaiš torbice omotao oko vrata, a potom ga zakačio za kvaku

  • 14.10.2020. 10:50

Saša Vidović, žestoki momak koji je u fočanskom zatvoru izdržavao kaznu od 19 godina zbog likvidacije u sačekuši Miroslava Lazarevića u Istočnom Sarajevu, izvršio je samoubistvo vješanjem, tako što je kaiš torbice omotao oko vrata, a potom ga zakačio za šteku vrata.

Nakon toga kleknuo je svom težinom i objesio se.  

Kako je otkrio izvor Avaza, blizak istrazi, Vidovića je pronašao stražar i u tom momentu je još davao znake života. Pozvana je Hitna pomoć, ali u međuvremenu je prestao disati i nije imao puls. Ljekari su pokušali reanimaciju, ali na žalost nisu uspjeli.

Moment suicida, kako je otkrio izvor, zabilježile su kamere videonadzora i u tom trenutku je bio sam u ćeliji. Tijelo je juče predato porodici, kao i dva pisma adresirana na majku i brata.

Vidović ranije nije iskazivao namjere da se ubije, ali prema informacijama našeg izvora u zadnje vrijeme imao je problema u braku te postoji mogućnost da je to bio okidač da digne ruku na sebe.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.