MUP KS

Јoš šest osoba uhapšeno zbog napada na Srbe na Ilidži

  • Извор: АТВ
  • 15.01.2023. 17:57

Danas je uhapšeno još šest osoba osumnjičenih za incident na Ilidži u kojem se napadnuti Srbi iz Beograda a jedan muškarac je i uboden nožem, pored četiri koje su uhapšene ranije.

Danas su uhapšeni A.H. (20), B.O. (20), E.B. (19), B.H. (21), M.P. (21) i S.K. (20), svi iz Sarajeva.

Kako je saopšteno iz MUP-a Kantona Sarajevo, policija je pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo identifikovala još šest osoba osumnjičenih za ovaj gnusan čin.

Uhapšeni se trenutno nalaze na kriminalističkoj obradi, saopšteno je iz MUP-a KS.

U zakonom propisanom roku osobe lišene slobode će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predate u dalju nadležnost Kantonalnom tužilaštvu Kantona Sarajevo, navodi se u saopštenju, prenosi Avaz.

Ranije je potvrđeno da su zbog napada na roditelje i djecu iz Srbije uhapšena četiri lica iz Sarajeva čiji su inicijali E.B. (20), A.T. (27), H.D. (28) i E.H. (23).

Podsjetimo, na Ilidži je sinoć napadnuta grupa građana iz Beograda a jedan od njih je povrijeđen nožem. Sve se odigralo na jednom međunarodnom fudbalskom turniru za djecu u hotelu Hills.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм