Pominje se u optužnici

Još jedan osumnjičeni za ubistvo Jelene Marjanović

  • 25.10.2019. 08:18

Stanoje I, građevinski radnik s juga Srbije, jedini je muškarac koji se pored Zorana Marjanovića pominje u optužnici Višeg tužilaštva u Beogradu koja je podignuta zbog ubistva pjevačice Granda Jelene Marjanović.

Ime Stanoja I. vezuje se za jedan od ključnih dokaza u istrazi – DNK trag nađen na pjevačicinoj odjeći, za koji je utvrđeno da pripada muškarcu, ali ne i kojem.

"Trenerka i veš pokojne Jelene, koja je ubijena 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči, odmah su poslati na vještačenje. Izolovani DNK tragovi su, pored poređenja sa biološkim profilima njenog muža Zorana i ostalih članova porodice, upoređeni sa DNK materijalom izvjesnog Stanoja I, zidara koji je poslije zločina zatečen kako spava pored kanala", otkriva izvor.

Međutim, prema nalazu Biološkog fakulteta u Beogradu, nije moglo da se utvrdi kome biološki tragovi pripadaju.

"Mještani profili ukazuju na mušku osobu, ali to nije zidar, kao ni članovi porodice Marjanović", navodi se u optužnici koja je podignuta protiv supruga pokojnice.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

    '‘Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.