Хрватска

Језиво: Ухапшен мушкарац, осумњичен да је силовао дјевојчицу (11) од њене шесте године!

  • 22.09.2023. 19:33

Полиција је данас ухапсила мушкарца са задарског подручја који је сексуално злостављао дјевојчицу (11) од њене шесте године.

Мушкарац је осумњичен због тешког случаја педофилије који се наводно догађао током више година, а случај је посебно осјетљив због малољетне жртве, јавља "Задарски лист".

Лакташи у шоку - жена која 20 година није изашла из куће стабилно

Лакташи у шоку - жена која 20 година није изашла из куће стабилно

Према незваничним информацијама, мушкарац и дјевојчица су били породично везани. Мушкарац је приведен, након чега ће бити испитан у државном тужилаштву.

Откривен разлог зашто је Бојан Томовић завршио у болници

Откривен разлог зашто је Бојан Томовић завршио у болници

Због малољетне жртве и осјетљивости случаја, полиција не смије излазити са информацијама о овом догађају, а како је за "Задарски лист" рекла портпарол задарске Полицијске управе Ивана Грбин, тако се покушава избјећи даља виктимизација жртве.

Нестала Марија Спаић: Да ли сте је видјели?

Нестала Марија Спаић: Да ли сте је видјели?

Мушкарац је дјевојчицу, како наводи лист, силовао посљедњих пет година, а ријеч је о дјевојчици из околине Задра која сада има 11 година. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска