Зворник

Изазвао пожар и умало запалио куће у селу

  • Извор: АТВ
  • 18.04.2024. 09:51

Зворничанин М.В. ухапшен је јуче због сумње да је 31. марта изазвао пожар који је захватио шуму у мјесту Горњи Грбавци, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

Пожар који се раширио на шуму пријетио је да захвати и оближње стамбене објекте, али је реакцијом ватрогасаца то, срећом, спријечено.

"Полицијској станици Зворник је 31.03.2024. године пријављен пожар у мјесту Горњи Грбавци, град Зворник, којим је обухваћена шума, те да постоји опасност ширења истог на стамбене објекте. На лице мјеста су са полицијским службеницима изашли припадници Професионалне ватрогасно-спасилачке јединице Зворник који су пожар локализовали наредни дан када је и извршен увиђај", саопштено је из полиције.


Отишао му пливајући замајац, открио цијену поправке и шокирао

Отишао му пливајући замајац, открио цијену поправке и шокирао

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, а слиједи подношење извјештаја о почињеном кривичном дјелу.

Из Полицијске управе Зворник још једном су апеловали на све грађане да не врше спаљивање остатака корова, смећа и другог отпада унутар или у близини шумских комплекса, као и да се понашају одговорно приликом гашења цигарета и бацања опушака на и у близини мјеста гдје због неопрезног и несавјесног понашања појединца, може доћи до неконтролисаног ширења пожара на отвореном простору који могу угрозити људске животе и имовину грађана.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: