Бањалука

Из киоска украо домаћи сир, сокове и бијели лук

  • Извор: Независне
  • 26.09.2024. 16:57

Полиција трага за лоповом који је током протеклог викенда обио киоск "Фарме Еко ДМ" у бањалучком насељу Старчевица, те покупио све сиреве па чак и пар комада старог сира из излога.

Како је за Независне рекао власник Далибор Трипић, вјероватно се ради о искусном лопову који је "професионално" обио браву киоска у којем се продају поврће, сиреви, сокови и други органски производи.

- Нису оштећена врата, само је брава обијена и види се да је то урадио неко искусан. Од свих домаћих производа лопов је однио сав сир чак и онај који смо давно ставили на излог и "отписали", да није за продају већ само изложбени. У питању је козији и крављи домаћи сир. Осим тога украдено је и неколико литара цијеђених сокова, а покупио је и бијели лук, неколико килограма меда, чери парадајз и тако неке производе који су му били упаковани и при руци - рекао је Трипић.

Како је навео, материјална штета на вратима није велика јер нису оштећена те су само браву замијелили, а  украдени производи вриједни су око 350 марака.

- Од цијелог града и толико вриједних ствари, наш сир испаде највриједнији - рекао је шаљиво власник.

Случај је пријављен полицији која трага за починиоцем или више њих.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: