Јавност запрепашћена

Инспектор Цмолић испричао шокантне детаље: Данка се пробудила у колима

  • Извор: Курир
  • 05.04.2024. 10:11

Срђан Јанковић и Дејан Драгијевић убили су малу Данку Илић (2), а последње откриће из истраге запрепастило је јавност.

Двојица радника "Водовода" из Бора признали су убиство мале Данке Илић, а детаљи из истраге не престају да шокирају све у Србији.

Начелник Управе криминалистичке полиције Нинослав Цмолић је изнио шокантно откриће.

Наиме, након што су аутомобилом ударили Данку, они су мислили да је мртва и убацили су је у гепек, али је дјевојчица била жива и у једном моменту се пробудила!

Језива исповијест комшинице која је срела једног од Данкиних убица, ево шта јој је рекао

Језива исповијест комшинице која је срела једног од Данкиних убица, ево шта јој је рекао

- По њиховим наводима стали су да уринирају близу куће. Касније, кад су наставили, ударили су Данку и онда је ставили у гепек. На ГПС-у је забиљежено чудно кретање њиховог возила. Приче им се не поклапају о дављењу дјетета, јер се дијете пробудило у току вожње и сувозач је удавио Данку, а они не могу да се договоре ко је извршио дављење, а касније су је бацили на депонију - рекао је начелник УКП и додао:

- Прикупљају се докази даноноћно. Један од убица има блокаду и не може да се сјети гдје је оставио тијело. Чињеница је да се њихове приче поклапају о детаљима удараца, али нису били усаглашени о самом убиству дјетета. Данка је била у несвијести када су је ударили аутом, а они су мислили да је мртва па их је изненадило што се пробудила, а један од њих је и удавио и на крају су се ратосиљали тијела на депонији - испричао је Цмолић.

(Извор: Курир)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: