Grčki mediji javljaju

Hrvatski huligani nožem probili arteriju mladiću, pa ga gazili i udarali palicama po glavi

  • Извор: Агенције
  • 08.08.2023. 10:43

Navijač grčkog AEK-a preminuo je od višestrukih uboda nožem koje je zadobio tokom teškog incidenta koje su u prestonici Grčke izazvali huligani zagrebačkog Dinama.

Nesrećni mladić u teškom stanju primljen je kasno sinoć u bolnicu. Ljekari su se borili za njegov život, ali spasa mu nije bilo.

Grčki portal "NewsIT" otkrio je detalje ovog svirepog ubistva.

"Navijača AEK-a izboli su huligani Dinama. Pogodili su arteriju na ruci, zbog čega je iskrvario. Povreda je uzrokovala njegovu smrt u bolnici. Kao da nije bilo dovoljno što je pao, ostali huligani su ga gazili i udarali palicama po glavi dok je ležao na zemlji", piše pomenuti portal.

Svi na podu: Pojavila se prva fotografija uhapšenih hrvatskih huligana

Svi na podu: Pojavila se prva fotografija uhapšenih hrvatskih huligana

Grčki portal ističe da je konvoj od 25 automobila stigao iz Hrvatske u Grčku.

Užas u Atini: Navijač AEK-a ubijen višestrukim ubodima nožem, 17-godišnjak se bori za život

Užas u Atini: Navijač AEK-a ubijen višestrukim ubodima nožem, 17-godišnjak se bori za život

"Huligani su imali namjeru da ubiju. Imali su noževe i palice kako bi izazvali nerede. Oko 120 žestokih huligana krenulo je sa stanice Pefikakia prema stadionu. Stotine navijača AEK-a u panici je pobjeglo. Jedan od Hrvata je izvadio nož i zabio ga u ruku 29-godišnjaka. Krvarenje je bilo nezaustavljivo", navode Grci.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм