Тешке тјелесне повреде

Хорор у БиХ: Мигранте напао медвјед

  • 18.01.2024. 21:03

Прије неколико дана је у близини Бихаћа дошло до напада медвједа на групу миграната.

Како јавља репортерка портала Радиосарајево.ба, до напада је дошло на планини Пљешевица, која је дио стандардне руте миграната према Хрватској.

Током ноћи је до напада дошло, а једино што је мигранте спасило од сигурне смрти био је мали нож којег су имали са собом.

Оглас из Бањалуке изазвао буру: Пензионер даје луксузан стан у замјену за издржавање

Оглас из Бањалуке изазвао буру: Пензионер даје луксузан стан у замјену за издржавање

Гранична полиција Босне и Херцеговине је о нападу обавијестила СОС Бихаћ, организацију која помаже мигрантима у овом граду. Они су интервенисали те су констатоване теже тјелесне повреде код групе људи која је нападнута.

Сви се тренутно налазе ван животне опасности.

Камионџија из БиХ огорчен: Чекали смо преко 20 сати у мјесту, велики пораз за Њемачку

Камионџија из БиХ огорчен: Чекали смо преко 20 сати у мјесту, велики пораз за Њемачку

Рута преко планине Пљешевица, како даље пише Радио Сарајево, позната је као једна од најтежих у путу према граници с Хрватском. Често се дешавају напади дивљих животиња, али је ово први пут да је напад забиљежен. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.