Сарајево

Хапшења и велика запљена дроге у БиХ

  • Извор: АТВ
  • 28.09.2024. 09:49

Двије особе ухапшене су у акцији "Ројал Флеш", а полиција је Кантона Сарајево заплијенила је велике количине дроге, саопштено је из тамошњег МУП-а.

У акцији су ухапшени М.И. (50) и А.В. (39), обојица из Сарајева, а терете се за кривично дјело Неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога

Током претреса полиција је заплијенила више од 5 и по килограма спида, марихуане екстазија.

"У претресима који су извршени на подручју Центра пронађено је и одузето 11 различитих паковања са садржајем материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу спид, укупне масе од 2.000 грама, осам различитих паковања укупне масе више од 2.000 грама, односно више од 3.500 комада таблета изгледа карактеристичног за опојну дрогу екстази; девет ПВЦ паковања са садржајем материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану, укупне масе више од 1.300 грама, четири дигиталне ваге, апарат за вакумирање, те друге предмете од интереса за истрагу", саопштено је из полиције.

Над ухапшенима се врши криминалистичка обрада у службеним просторијама Управе полиције МУП-а КС, након чега ће бити предати у надлежност Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево.

Жена погинула у тешкој несрећи, двоје повријеђених

Жена погинула у тешкој несрећи, двоје повријеђених


Пратите нас и путем Вибера

  • 11:55 Вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:10 Гола наука, документарни програм (Р)

    '' Гола наука, документарни програм (Р)

  • 13:00 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 13:30 Тајне музеја

    '' Тајне музеја

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Ћирилица

    'Кроз узбудљив, динамичан и непредвидив разговор са различитом палетом гостију - од стручњака и реномираних теоретичара, политичара и функционера, умјетника до естрадних личности открива информације које не објављују ни најскандалознији таблоиди.