Акција ”Коверта”

Градски инспектор ухапшен због примања 5.000 КМ мита

Урбанистичко-грађевински инспектпор Одсјека за инспекцијске послове Града Бањалука Д.Б. ухапшен је у акцији ”Коверта” због сумње да је примио мито у износу од 5.000 КМ, сазнаје АТВ.

У полицији нводе да је Д.Б. ухапшен због сумње да је током децембра 2023. године починио кривично дјело примање мита.

”Током спровођења оператиних активности, полицијски службеници су под надзором тужиоца Републичког јавног тужилаштва Републике Српске, Посебног одјељења за сузбијање корупције, организованог и најтежих облика привредног криминала, пронашли и изузели предмете и обавјештења, који могу послужити као доказ у кривичним поступку”, саопштено је из ПУ Бањалука.

Осумњичени инспектор ће, након криминалистичке обраде, бити предат у надлежност Републичког јавног тужилаштва Републике Српске на даље поступање.

 


Пратите нас и путем Вибера

  • 12:15 Серија: Ред Рок (Р) (12+)

    ''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.