Сребреник

Епилог удеса: Повријеђена тројица еуфораца, оклопњак смрвљен

  • Извор: Агенције
  • 23.04.2024. 22:09

Тројица припадника Еуфора повријеђена су у саобраћајној незгоди на магистралном путу Тузла-Сребреник у близини тунела Дреник, речено је Срни у Управи полиције Министарства унутрашњих послова (МУП) Тузланског кантона.

Портпарол Управе полиције МУП-а Тузланског кантона Аднана Спречић рекла је да је полицији у Сребренику у 17.10 часова пријављена саобраћајна незгода у којој је возач изгубио контролу над возилом Еуфора, које је за сада из неутврђених разлога изашло из коловоза и ударило у саобраћајни знак поред пута.

"На мјесто удеса стигла је патрола војне полиције Еуфора, као и припадници Полицијске управе Сребреник", рекла је Спречићева и додала да је трочлана посада из возила санитетским возилом Еуфора превезена у Универзитетски клинички центар (УКЦ) Тузла.


Ускоро стационирани радар на дионици код Ребровачког моста

Ускоро стационирани радар на дионици код Ребровачког моста

Портпарол УКЦ-а Тузла Ерсија Ашћерић Меујединовић рекла је да су два пацијента задржана на опсервацији на Клиници за хирургију због политрауме, те да су пацијенти свјесни, комуникативни и тренутно стабилни.

"Трећи пацијент је након обраде на пријемном одјељењу Клинике за хирургију и указане помоћи пуштен на кућно лијечење", рекла је Мујединовићева.

На фотографијама и снимцима са мјеста несреће виде се повријеђени војници, а оклопно возило је готово потпуно смрвљено од силине удара.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм