Прељуба

Епилог драме у Градишци: Обоје супружника ухапшено због насиља у породици

Градишка полиција огласила се о инциденту у којем је претучен 49-годишњи мушкарац наводећи да су ухапшени супружници Ј.Х. и Б.Х. због сумње да су обоје починили кривично дјело насиље у породици или породичној заједници.

”Полицијској станици Градишка око 5.20 часова радници Службе хитне помоћи пријавили су да се у њиховим просторијма налази мушкарац са повредама. Полицијски службеници ПУ Градишка су поступили по пријави и оперативним радом на терену дошли до сазнања да се ради о Б. Х., те да је исти повреде задобио од стране супруге Ј. Х.”, саопштено је из ПУ Градишка.

Ужас у Градишци: Мушкарац претучен и избачен испред Дома здравља

Ужас у Градишци: Мушкарац претучен и избачен испред Дома здравља

Додају да је о свему обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилашва Бања Лука, који је наложио да се након комплетирања предмета против лица Ј. Х. и Б. Х. достави извјештај о почињеном кривичном дјелу.

Као што је АТВ писао Б.Х. је претукла супруга која га је након тога повријеђеног довезла и оставила на улазу у двориште Дома здравља у Градишци. Досадашња истрага указује да је Б.Х. претходно напао Ј.Х. која му је након тога узвратила.

Претучени мушкарац напао супругу, па завршио испред Дома здравља!

Претучени мушкарац напао супругу, па завршио испред Дома здравља!

Незванично сазнајемо да је мотив сукоба била невјера Б.Х. према Ј.Х. која га је наводно ухватила у прељуби.

Пратите нас и путем Вибера