Источно Сарајево

Двојац осуђен на годину и пет мјесеци затвора због трговине дрогом

  • Извор: Агенције
  • 20.12.2023. 10:51

Окружни суд у Источном Сарајеву осудио је Ђорђа Кузмана на једногодишњу затворску казну, а Сару Тробок на пет мјесеци због трговине дрогом.

Кузман је проглашен кривим да је 28. јануара 2022. године у стану на Палама ради даље продаје неовлаштено држао четири врећице са индијском конопљом, саопштено је из Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву.

Он је дрогу продавао њему познати лицима, међу којима су лица чији су иницијали К.Б, Ћ.Ј. и М.А, док му је у свему помагала Сара Тробок.

Тробокова је, након што је Кузман договорио количину и цијену дроге за продају, опојна средства предала лицу чији су иницијали К.Б. испред стана у којем су боравили. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм