Саобраћајна незгода

Држављанин БиХ имао удес у Аустрији: Након превртања ауто завршио на ливади

  • Извор: Црна-хроника.инфо
  • 08.02.2024. 08:23

Држављанин Босне и Херцеговине (35) доживио је синоћ тежак удес након што је при изласку из тунела у аустријском округу Ландек изгубио контролу над возилом, ударио у бетонски зид, а затим се и преврнуо.

Све се десило синоћ око 19 часова, а узрок наглог скретања са пута и даље није познат. Зауставио се на оближњој ливади тек након што се испревртао.

Како преносе аустријски медији, он је успио сам да изађе из возила, које је скоро потпуно уништено.

“Он је успио сам да изађе из возила, које је тотално уништено. Са повредама неутврђеног степена њега је спасилачки тим пребацио у болницу Замс на даљу дијагностику“, саопштила је полиција.

Овај пут је био дјелимично затворен више од два сата док је трајало извлачење возила и рашчишћавање терена. Степен повреда још није утврђен, иако медији преносе да се ради о тежим повредама.

Пратите нас и путем Вибера

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)