Завршио је у болници

Драма у Шипову: Тешко повријеђен мушкарац, ухапшено 6 особа

  • Извор: АТВ
  • 25.06.2024. 12:24

Полиција је ухапсила шест особа због сумње да су учествовале у премлаћивању Д.Ј. у Шипову.

Он је са тешким повредама пронађен испред породичне куће у овој општини.

Полицијска управа Мркоњић Град саопштила је да је ухапшено пет особа из Шипова и Београђанин, те да раде на утврђивању свих околности догађаја.

„Службеници Полицијске станице Шипово, око 21.10 поступили су по пријави да се испред куће у улици Видовданска, налази повријеђена непозната особа. Изласком на мјесто догађаја полицијски службеници су утврдили да су наводи пријаве тачни, те идентификовали повријеђено лице и утврдили да се ради о лицу Д.Ј. из Шипова“, саопштила је полиција.

Повријеђеном је указана медицинска помоћ у Дому здравља у Шипову, након чега је упућен на даље лијечење у Универзитетско клинички центар Републике Српске.

Додају да су оперативним радом полицијски службеници утврдили да су се на мјесту догађаја када је повријеђен Д.Ј. налазили М.А, М.С, Ж.Л, З.Н. и О.В. сви из Шипова и С.П. из Београда и они су ухапшени.

„Рад на утврђивању постојања кривичне или прекршајне одговорности је у току“, саопштили су из ПУ Мркоњић Град.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм