Зеница

Драма у БиХ: Опсовала суграђанина због бахатог паркирања, он потегао пиштољ

  • Извор: Агенције
  • 26.05.2024. 16:57

Права драма одвијала се јуче у Хајковићима код Зенице када је дошло до вербалног конфликта између Зеничанке К.Б. (38) и њеног суграђанина А.А. (37), а који је потом извадио пиштољ, сазнаје “072инфо”.

Према ријечима дежурног службеника у Оперативном центру Министарства унутрашњих послова (МУП) Зеничко-добојског кантона (ЗДК), инцидент се догодио у 12.30 сати.

"Дошло је до кривичног дјела угрожавање сигурности према лицу К.Б. од стране лица А.А., које је потом ухапшено", рекли су у полицији.

Гимназија се опростила од Катарине Тривић: Твој осмијех одбијао је сваку таму

Гимназија се опростила од Катарине Тривић: Твој осмијех одбијао је сваку таму

Како причају мјештани Хајковића, до инцидента је дошло због саобраћаја.

"Тај човјек продаје воће, поврће, кућне намирнице. Дошао је у Хајковиће, стао са комбијем и од њега није могла проћи К.Б. због чега је почела негодовати. У том тренутку, изнервирана Зеничанка је почела псовати возачу комбија, што га је изреволтирало па је отишао у комби, извадио пиштољ, репетирао га и уперио у њу", причају мјештани за “072инфо”.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:30 Серија: 1992 (16+)

    ''Серија: 1992 (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм