Одвукао је у свој стан

Драма у Бечу: Аустријанка избола држављанина БиХ након што је напао

  • 29.04.2024. 08:15

Права драма одиграла се синоћ у бечкој четврти Фаворитен када је држављанин БиХ напао своју партнерку (42), аустријску држављанку, која га је на крају избола ножем како би се одбранила.

Како преносе аустријски медији, све се десило синоћ око осам када је бх. држављанин пијан упао у стан своје партнерке, која са дјецом живи у истој згради. Он ју је одвукао у свој стан, сексуално злостављао, а затим и физички напао.

Тинејџер пуцао и ранио 10 особа на журци

Тинејџер пуцао и ранио 10 особа на журци

Она није имала другог избора него да зграби нож и одбрани се. Након што га је ранила, успјела је да побјегне из стана. 

Иначе, држављанин БиХ је пријетио и другом комшији, који је све пријавио полицији, која је одмах дошла на лице мјеста. И држављанин БиХ, као и жртва су одмах пребачени у болницу, а ниједно није животно угрожено.

Пљачкаши заобилазе банке у Српској

Пљачкаши заобилазе банке у Српској

Иначе, цијелој драми присуствовала су и малољетна дјеца Аустријанке по коју су касније дошли рођаци, а полиција је о свему обавијестила и Центар за социјални рад. 

Истрагу овог немилог инцидента преузело је Одјељење криминалистичке полиције Беча, а бх. држављанин је одмах добио забрану приласка жртви. И против Аустријанке ће бити поднесена пријава због наношења тешких тјелесних повреда, иако се радило о самоодбрани, преносе Независне.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.