ПУ Бањалука

Ђоко Екватор пријављен за нову превару: Наплатио стан, који није саграђен!

Против Ђорђа Ђоке Давидовића, директора фирме ”Екватор”, полиција је данас поднијела нову пријаву тужилаштву због сумње да је преваром прибавио корист у износу од 174.720 марака!

У ПУ Бањалука наводе да извјештај поднесен због сумње да је почињено кривично дјело преваре.

”Ђ.Д. се сумњичи да је као директор и одговорно лице предузећа из Бањалуке, наведено кривично дјело починило у временском периоду од 25. децембра 2018. до 15. марта 2023. године, чиме је прибавило противправну имовинску корист у износу од 174.720 КМ”, саопштила је полиција.

Како сазнаје АТВ пријава се односи на два стана и два паркинг мјеста у улици Вељка Млађеновића у бањалучком насељу Нови Борик које је Давидовић продао оштећеном. Све је уредно наплаћено, али купац никада није уселио у стан, нити је градња зграде завршена. У међувремену закључили су и поравнање по којем је Давидовић био дужан да му исплаћени новац врати до 15. марта 2023. године, али то није учинио до данас. 

Ђоко Екватор осумњичен да је ”сврнуо” 8,2 милиона марака

Ђоко Екватор осумњичен да је ”сврнуо” 8,2 милиона марака

Прошле седмице против Давидовића и ”Екватора” поднесена је пријава због сумње да су починили 20 кривичних дјела којима су прибавили корист у износу од 8,2 милиона марака. Пријава се односи на пословање са градом Бањалука и Топланом, али и на некретнине у Новом Борику, гдје је чак утврђено да су исте некретнине по два или више пута продаване различитим купцима.


Пратите нас и путем Вибера

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.