Предсједник Српске

Додик упутио саучешће поводом масакра у Дарувару

  • Извор: АТВ
  • 22.07.2024. 18:42

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је телеграм саучешћа предсједнику Републике Хрватске Зорану Милановићу, хрватском народу и породицама страдалих поводом трагичног догађаја у Дарувару.

"Са великом тугом и жаљењем примио сам страшну вијест о трагичном догађају и убиствима у Дому за старије и немоћне особе у Дарувару. У име грађана Републике Српске и своје лично име, упућујем Вама, хрватском народу и породицама страдалих изразе најдубљег саучешћа, а свим повријеђенима желимо брз и успјешан опоравак“, навео је Додик.

Предсједник Српске је нагласио да су ријечи у оваквим случајевима увијек недовољне да изразе бол и губитак.

"Али знајте да стојимо уз све оне који се боре са посљедицама ове трагедије. Дубоко осуђујемо сваки вид насиља и oвај трагични догађај представља велику опомену да борба против насиља никада не смије престати. Надамо се да ће истрага открити све околности и да ће правда бити задовољена“, наводи се у телеграму саучешћа предсједника Републике Српске Милорада Додика.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 АТВ Специјал: Крим

    Завирили смо у најскривеније, најљепше, али и најмрачније кутке Крима. Откривамо: Шта су на кримском полуострву радили Стари Грци? Гдје се налази колијевка руског православља? Како је ово руско полуострво помирило антику, оријент и византијско насљеђе?

  • 21:00 Филм: Зваћу те По (12+)

    Филм: Зваћу те По (12+)

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    Серија: Црна Гуја (12+)

  • 22:55 Ноћни програм

    Ноћни програм