Okružno javno tužilaštvo

Dobojlija pričinio imovinsku štetu od oko 85 hiljada KM

  • 26.11.2018. 14:23

Dobojskom Okružnom javnom tužilaštvu podnesen je izvještaj protiv lica iz Doboja čiji su inicijali S.T. /53/, osumnjičenog da je kao preuzimač osiguranja dobojske filijale jedne osiguravajuće kuće iz Banjaluke toj kući pričinilo imovinsku štetu od 85.230 KM.

Iz dobojske Policijske uprave saopšteno je da je prijavljeno lice zloupotrebu izvršilo u periodu od početka januara 2015. do sredine novembra 2016. godine, tako što je namjerno primijenilo najniži tarifni razred, odnosno, osiguranicima naplaćivalo premiju osiguranja umanjenu za 50 odsto od onog koji je trebalo. 

Osiguravajućoj kući je radnjama koje nisu u skladu sa savjesnim poslovanjem nanesena imovinska šteta od 85.230 KM. 

Policija je u četvrtak, 22. novembra, podnijela Okružnom javnom tužilaštvu Doboj izvještaj za krivično djelo zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja.

Тагови:
  • 08:00 Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:50 Мућке (12+) (Р)

    'Мућке (12+) (Р)

  • 11:30 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 11:55 Вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.