Izvučena na sigurno

Djevojka skočila s mosta u rijeku Lim, pa se zaglavila u granju

  • Извор: Аваз
  • 30.04.2023. 13:18

Mlađa ženska osoba jutros je skočila sa mosta u rijeku Lim kod Bijelog Polja. Odmah su o tome obavješteni vatrogasci spasioci, koji su stigli na lice mjesta.

- Oko 7:45 sati javljeno nam je da se djevojka bacila sa mosta. Odmah su krenule dvije ekipe, ugledali smo djevojku koja je bila zakačena u granju. Spušten je čamac u vodu kako bi se došlo do nje. Vatrogasci spasioci uspjeli su da je izvuku iz vode na sigurno, a zatim je transportovana u bolnicu. Bila je u svjesnom stanju, prisebna i razgovarala je sa vatrogascima - rekao je za RINU Milonja Rakonjac, komandir Službe zaštite i spasavanja u Bijelom Polju.

Upozorenje fizičara: AI-u se ne smiju dati tri stvari, dali smo mu sve tri

Upozorenje fizičara: AI-u se ne smiju dati tri stvari, dali smo mu sve tri

Prema dobijenim informacijama, djevojka koja je skočila u reku Lim je učenica srednje škole.

Pratite nas i putem Vibera

Тагови:
  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм