Суђење

Дјевојка коју су подводила браћа Панић открила све детаље проституције - Радила сам масажу са завршницом

  • Извор: Блиц
  • 01.10.2024. 16:07

Свједочила је дјевојка која је радила у једном од станова у којем су браћа Панић подводили дјевојке. Она је остала при ономе шта је рекла у тужилаштву.

Како је навела, она је пружала тантричку масажу у једном од “салона”. Испричала је да је то сензуална масажа цијелог тијела и интимне регије са ручном завршницом. Такође, она је испричала да јој је речено да осим те масаже не може ништа више да ради јер је то законом кажњиво.

Она је упитана да објасни шта је то ручна завршница, након чега је она детаљно описала.

Паниће ословљава са послодавци

Свједокиња је упитана и да објасни да ли је у “салону” браће Панић била укључена тзв. Милку масажа, на шта је она рекла да јој је нуђено, али није прихватила.

Урош и Милош Панић стигли у суд

Урош и Милош Панић стигли у суд

– Знам да су имали три стана. Ја сам радила прво у Земуну, па на Новом Београду – навела је она.

Браћу Панић је ословљавала са “послодавци” и навела је да су јој нудили да ради Милкy масажу, али се није упуштала да објасни јер је није радила.

Дјевојка је описала да су у стану у Земуну имале службени телефон. Рекла је да је комуницирала са Милошем Панићем и да је новац предавала некој дјевојци А. и неким момцима које је слао окривљени Вук Станковић.

Такође, она је навела да када је у питању новац половину је задржавала за себе, а половину је давала тим момцима. Она је плаћала и сама потрошни материјал – марамице, влажне марамице, уља…

Урош Панић постављао питања

Милош Панић, испричала је она, био јој је у телефону уписан као “Син Драган” што је изазвао смијех у судници. Како је додала, цијену услуге су одређивали послодавци.

Она је испричала да је имала од 1 до 8 клијената дневно, а евиденције је водила и слала Милошу Панићу.

На питање да ли је имала уговор о раду, она је навела да су јој помињали да треба да је запосле, али да им је она рекла да то не жели.

Потом су услиједила питања Уроша Панића:

Урош Панић: Да ли сам ти говорио да је забрањен сваки тип проституције?

Свједокиња: Да.

Урош Панић: Како знаш шта је Милкy масажа ако ниси пробала?

Свједокиња: Ви сте ми објаснили.

Урош Панић је потом навео да се он распитивао шта то значи и да је видио да је то масажа са више врста млијека за тијело.

Блиц је имао увид у оптужницу коју је подигло Више јавно тужилаштво у Београду, а потом на надлежност упутило Трећем основном јавном тужилаштву.

Шта пише у оптужници против браће Панић

Осим браће Панић, оптужницом у коју је Блиц имао увид, оптужени су и Иван З. (25), Вук Станковић (21), С. Л. (22) и Д. Л. (25). Окривљени су оптужени због постојања оправдане сумње да су октобра 2022. године до 16. октобра 2023. године по претходном договору и са подељеним улогама, наводили и подстицали три женске особе на вршење проституције. Детаље о томе како су браћа Панић напустила Србију прије него што ће услиједити хапшење.

Браћа Панић су након хапшења детаљно изнијела своју одбрану у којој су испричали да имају 120 аутомобила, а шта су све испричали прочитајте у одвојеној вијести.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:15 Добро дошли у Акапулко (16+)

    'Добро дошли у Акапулко' је америчка акциона комедија из 2019. године у режији Ивана Гиљерма.

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм