Незапамћена трагедија

Детаљи трагедије код Новог Града: Мајка, кћерка и син оставили опроштајно писмо

Незапамћена трагедија потресла је Нови Град у којем су пронађена тијела двије женске особе, те мушкарца који је подлегао у болници. Истрагом је утврђено да се ради о двоструком убиству и самоубиству.

Како сазнаје АТВ ради се о члановима једне породице - мајки, сестри и брату који су, према прелиминарним резултатима истраге, заједнички одлучили да прекину своје животе!

На то указује опроштајно писмо које је пронађено током увиђаја, а у којем су њих троје најавили шта ће учинити, те шта их је навело на тај очајнички корак. 

Разлог за то је тешка животна прича и трагедија која је ову породицу задесила у мају ове године када су због леукемије остали без најмлађег члана породице...

Са тим губитком породица није могла да се носи, због чега су одлучили да прекину своје животе. То су учинили тако што је брат пиштољем убио мајку и сестру, а потом себи одузео живот, што су и у писму најавили.

Хорор код Новог Града: Пронађена два женска тијела, мушкарац преминуо касније

Хорор код Новог Града: Пронађена два женска тијела, мушкарац преминуо касније

Из ПУ Приједор. је саопштено да су Добрљину пронашли два женска тијела З.З. и Љ.К. из Новог Града, те мушкарца Ж.З. који је имао тешке тјелесне повреде настале дјеловањем ватреног оружја, а који је преминуо током транспорта до болнице.

”Увиђајем на лицу мјеста којим је руководио тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор утврђено је да се ради о убиству и самоубиству”, наводе у ПУ Приједор.

Пратите нас и путем Вибера