Градиште

Детаљи несреће код Зенице: Прво претукао супругу па прегазио тројицу комшија испред зграде

  • Извор: Црна-хроника.инфо
  • 05.01.2024. 23:02

Током данашњег дана догодила се тешка саобраћајна несрећа у мјесту Градиште код Зенице у којој је несавјесни возач путничког моторног возила марке VW Поло изгубио контролу над својим возилом и ударио три пјешака који су се налазили поред пута.

Несрећа се догодила данас у поподневним сатима око 15:30 сати. Kако сазнаје портал Црна-Хроника три особе су повријеђене у смјештене у Кантоналну болницу у Зеници.

Портал Црна-Хроника сазнаје да је ријеч о младићу Алмедину Д. из Зенице, од раније познат полицијским службеницима. Током поподневних сати претукао је супругу, изашао из стана, сјео у свој аутомобил и прегазио троје комшија који станују у близини. Двојица комшија су задобиле тешке тјелесне повреде и задржани у у Кантоналној болници у Зеници.

“Алмедин је и раније пријављиван за насиље у породици а склон је и конзумирању наркотичких средстава”,  изјавили су познаваоци младића за портал Црна-Хроника.

Полицијски службеници ПУ Центар су га непосредно након бјекства са несреће ухапсили и задржан је у притворским јединицама МУП-а

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм