Црна Гора

Детаљи експлозије у Цетињу: Осим шкаљараца повријеђена и пролазница

  • Извор: вијести.ме
  • 20.06.2024. 12:15

Двије особе су погинуле, а три су повријеђене јутрос на Цетињу, након што је активирана експлозивна направа недалеко од тамошњег Спортског центра, саопштила је Управа полиције.

Према незваничним сазнањима "Вијести", страдали су припадници криминалног шкаљарског клана Петар Калуђеровић и Драган Рогановић.

Један од њих страдао је на лицу мјеста. Према извору из врха Управе полиције, други је накнадно подлегао повредама.

"Вијести" сазнају да су међу повријеђенима Цетињанин Тасо Јовановић и Михајло Борозан.

Према оперативним полицијским подацима, и двојица повријеђених припадници су организоване криминалне групе шкаљрски клан.

Наводно, члан породице једног од страдалих сломио је шофершајбну на полицијском аутомобилу.

Експлозија у Цетињу, настрадала два припадника шкаљарског клана

Експлозија у Цетињу, настрадала два припадника шкаљарског клана

Трећа повријеђена особа је старија Цетињанка, која је у тренутку експлозије пролазила том улицом. "Вијести" сазнају да је она транспортована у Клинички центар у Подгорици.

Експлозија се десила у 9.10 сати.

"Полицијски службеници су одмах по сазнању о догађају изашли на лице мјеста које је обезбијеђено. У циљу утврђивања свих околности и чињеница, те расвјетљавања овога догађаја, службеници Управе полиције у координацији са Вишим државним тужилаштвом у Подгорици предузимају интензивне извиђајне мјере и радње, а о чијем току и исходу ће јавност бити благовремено обавијештена", саопштила је званично полиција.

Полиција је мјесецима страховала да би овакво нешто могло да се догоди и то баш на Цетињу, будући да се велики број припадника криминалних кланова и посљедњих пола године домогао слободе.

Мушкарац брутално избо жену и кћерке па запалио стан

Мушкарац брутално избо жену и кћерке па запалио стан

Већина њих су изашли из притвора јер им суд није изрекао ни првостепену пресуду три године након одређивања притвора. Највећи број особа, које је полиција завела као припаднике ОКГ, налазе се баш на Цетињу.


(Фото: Принт скрин / Вијести.ме)

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:00 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.