МУП КС

Детаљи драме у ОШ: Ученика избо вршњак, задобио тешке тјелесне повреде!

  • Извор: АТВ
  • 28.05.2024. 18:42

Велика драма се одвијала данас у Основној школи "Бехаудин Селмановић" у сарајевском насељу Бријешће, када је један ученик деветог разреда избоден.

Њега је напао вршњак из школе, након чега је дјечак пребачен на КЦУС.

Избоден ученик у школи у Сарајеву

Избоден ученик у школи у Сарајеву

"Данас око 13.15 сати, особље Основне школе "Бехаудин Селмановић" обавијестило је ПУ Нови Град да је ученик деветог разреда задобио повреду оштрим предметом, а коју му је у школском простору нанио ученик, такође, деветог разреда.

Повријеђеном ученику је помоћ указана на КЦУС, гдје су му констатоване тешке тјелесне повреде и гдје је задржан на даљем лијечењу.

Повреду оштрим предметом је задобио још један ученик деветог разреда и њему су констатоване лакше тјелесне повреде", саопштено је из МУП-а КС.

Увиђајем је руководила тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево.

 "У послијеподневним сатима, малољетни извршилац је лишен слободе због основа сумње да је починио кривична дјела Убиство у покушају (члан 166. у вези са 28. КЗ ФБиХ) и Лакша тјелесна повреда (члан 173. КЗ ФБиХ) и над њим се врши криминалистичка обрада. С обзиром на чињеницу да је ријеч о малољетницима, Управа полиције и КТКС више детаља неће саопштавати", речено је из МУП-а Кантона Сарајево.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: