Извршени и претреси

Четворка ухапшена у Бијељини: Опирали се хапшењу, полицајац повријеђен

  • Извор: АТВ
  • 16.03.2024. 18:10

Четири особе из Бијељине ухапшене су јуче у овом граду због више кривичних дјела, укључујући ометања службених лица у обављању посла, а један полицајац је и лакше повријеђен.

Полиција је, на основу наредбе Основног суда у Бијељини и под надзором надлежног тужилаштва, претресла стан и друге просторије, као и возила у Бијељини, које користе М.П, С.П, Д.П. и М.П.

Том приликом је пронађена и одузета комплетна опрема за фалсификовање исправа, око 100 грама марихуане, те једна дигитална вага за прецизно мјерење.

„Усред непоступања по наређењу полицијских службеника и пружања активног отпора, М.П. је нанио лакше тјелесне повреде полицијском службенику, док су Д.П. и С.П, који су настањени на истој адреси, пружала отпор и ометала полицијске службенике у вршењу службених радњи“, саопштено је из Полицијске управе Бијељина.

О свему је обавијештен поступајући тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини који је наредио да се против ових особа доставе извјештаји за почињена кривична дјела фалсификовање исправе, неовлаштена производња и промет дрога и спречавање службеног лица у вршењу службене дужности.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм