Kikinda

Biciklista pao pod traktorsku prikolicu i poginuo na mjestu

  • 28.08.2020. 11:02

Ilija J. (63) iz Bašaida kod Kikinde, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak, oko 15 sati, dogodila u ulici Jovana Popovića, tek stotinak metara od ulaza u naselje Bikač, sa samo oko 200 stanovnika. 

Kako Kurir saznaje, biciklista je iz neutvrđenih okolnosti pao na kolovoz, između traktora i prikolice:

"Točak prikolice prešao je preko bicikliste. Od zadobijenih povreda, Ilija J. preminuo je na licu mjesta. Traktorom je upravljao M.P. (60) iz Bašaida, a on nije uhapšen. Traktor je poslat na vanredni tehnički pregled", prvi su detalji istrage.

Navodno je dan nakon strašne tragedije u ovom malenom banatskom naselju, biciklista podigao ruku da se javi traktoristi jer se, kako kažu meštani Bikača, poznaju pošto žive u istom naselju. 

U ovoj ulici kolovoz nije širok, a na nekim mjestima je i neravan. Ne isključuje se mogućnost da je biciklista, možda, izgubio ravnotežu i pao pod točkove. Tijelo nastradalog čovjeka poslato je na obdukciju u novosadski Centar za sudsku medicinu.

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:00 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.