Crna Gora

Beograđanin uhapšen u Budvi sa pola kilograma marihuane

  • 22.05.2020. 21:12

Crnogorska policija uhapsila je Beograđanina čiji su inicijali D.S. (66) sa boravištem u Budvi, kod kojeg je prilikom pretresa pronađeno oko pola kilograma marihuane.

Iz crnogorske Uprave policije saopšteno je da je pretres stana i prostorija koje koristi D.S. izvršen po nalogu sudije Višeg suda u Podgorici.

U pretresu je pronađeno i šest zasađenih stabljika konoplje, vaga za precizno mjerenje, drobilica, 19 tableta "buprenofin" i 115 evra.

"D.S. je uhapšen i priveden uz krivičnu prijavu kod nadležnog tužioca, a zatim kod sudije za istragu, koji mu je odredio pritvor, nakon čega je sproveden u Upravu za izvršenje krivičnih sankcija", dodaje se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da je D.S. osumnjičen za krivično djelo neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet droge. 

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм