Сарајево

Бећировић након убиства жене жали што није извршио самоубиство

  • Извор: н1инфо.ба
  • 14.11.2023. 18:00

Анел Бећировић, осумњичени за убиство бивше партнерке Емире Маслан саслушан је у Тужилаштву Кантона Сарајево којем је предат након што је обављена криминалистичка обрада на њим у МУП-у КС. Он је дао исказ у присуству тужиоца Тужилаштва КС.


"Није бјежао од одговорности. Рекао је да су имали проблеме око виђања д‌јетета, да је он желио да се помири, а да она то није жељела, те да је видио неке поруке које су га додатно наљутиле", рекао је за његов адвокат Омар Мехмедбашић за Н1.

Након што је усмртио Емиру, казао је Мехмедбашић, Бећировић је узео дијете и отишао на адресу у Алеју Липа. Навео је да осумњичени жали што није извршио самоубиство, у чему су га спријечили полицајци МУП-а КС.

Ово је Емира коју је упуцао невјенчани супруг: Молила за помоћ, нико је није заштитио

Ово је Емира коју је упуцао невјенчани супруг: Молила за помоћ, нико је није заштитио

На питање гд‌је је дијете било у тренутку убиства адвокат само кратко казао: "Дијете је спавало".

Из Тужилаштва Кантона Сарајеву данас се нису оглашавали.

Подсјетимо, Бећировић је усмртио своју бишву партнерку Емиру у њеном стану у улици Босанска, а потом је с четвергоодишњим д‌јететом отишао у свој стан који се налази у улици Алеја липа, насеље Храсно. Тијело је откривено након што се Емира није појавила на послу нити јављала на телефон.

Преминуо повратник након што је брутално претучен у Дервенти

Преминуо повратник након што је брутално претучен у Дервенти

Полицијски службеници идентификовали су осумњичену особу и упутили на адресу специјалце. Након вишечасовних преговора, он се предао полицајцима МУП-а КС који су уједно и спасили дијете, које је присуствовало чину убиства, преноси Н1.

Пратите нас и путем Вибера