PU Banjaluka

Banjalučanin osumnjičen da je ukrao dva novčanika i napao jednu osobu

  • Извор: АТВ
  • 25.06.2022. 17:44

Banjalučanin čiji su inicijali R.R. uhapšen je juče u ovom gradu zbog sumnje da je dan ranije ukrao dva novčanika, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Naime, on je u četvrtak ukaro novčanik sa 250 KM iz torbe oštećenog. Nakon toga, on je napao drugo oštećeno lice na obali Vrbasa i ukrao još jedan novčanik u kojem je bilo 300 KM, a ukrao mu je i mobilni telefon.

„Lice R.R. se sumnjiči da je dana 23.06.2022. godine oko 16,50 časova u prostorijama udruženja građana u Banjaluci, iz torbe oštećenog lica, otuđio novčanik sa ličnim dokumentima i novcem u ukupnom iznosu od 250 КM. Istog dana oko 23,15 časova u Banjaluci, na obali rijeke Vrbas, osumnjičeni je fizički napao oštećeno lice, nanio mu tjelesne povrede, a potom mu otuđio  novčanik sa ličnim dokumentima i novcem u ukupnom iznosu od 300 КM, kao i mobilni telefon“, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Navedeni se sumnjiči da je počinio krivična djela raznojništvo i krađa.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac OJT Banjaluka, a nakon kompletiranja predmeta slijedi podnošenje izvještaja o počinjenim krivičnim djelima OJT Banjaluka.


Тагови: