Добој

Аутом пресрео и претукао мушкарца, у претресу му нађена дрога

  • Извор: АТВ
  • 26.03.2024. 11:28

Добојска полиција ухапсила је Д.М. из тог града због сумње да је аутомобилом пресрео и претукао мушкарца из Петрова, а у претресу његове куће пронађено је и одузето 233 грама дроге.

У ПУ Добој наводе да је претрес рађен по наредби суда.

”Том приликом пронађено је одузето 12 пакетића са марихуаном масе 62,3 грама, 28 пакетића са бијелим прашком налик спиду тежине 171,3 грама и други предмети са траговима бијелог праха који су намијењени за конзумирање дроге”, саопштено је из ПУ Добој.

Додају да се Д.М. сумњичи да је у ноћи између недјеље и понедјељка на подручју Петрова својим возилом пресрео друго возило и препречио му пут.

”Физички је напао другог мушкарца, који је задобио лаке тјелесне повреде и љекарски је збринут у Хитној помоћи”, наводе у полицији.

По комплетирању предемета против Д.М. ће бити поднесен извјештај о извршеним кривичним дјелима неовлаштена производња и промет опојних дрога и насилничко понашање.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм