Фоча

Аудијем покосио пјешака

  • 31.07.2024. 13:44

Жена чији су иницијали Г.З. тешко је повријеђена када ју је у Фочи ударио аутомобил, након чега је пребачена у Универзитетску болницу у том граду.

Из фочанске Полицијске управе саопштено је да се јуче, у 9:45 часова, на обиљеженом пјешачком прелазу у Његошевој улици догодила саобраћајна незгода у којој су учествовали возило "ауди", којим је управљао М.В, и пјешак Г.З, обоје из Фоче.

Након указане помоћи Г.З. је превезена у Универзитетску болницу Фоча на даље лијечење.

О догађају је упознат дежурни тужилац Окружног тужилаштва Требиње, док су увиђај извршили припадници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Фоча, наведено је у саопштењу полиције.

На регионалном путу Чајниче-Пљевља у мјесту Марковић Коло, у општини Чајниче, јуче у 17.25 часова догодила се саобраћајна незгода у којој је учествовао мотоцикл марке "хонда" којим је управљао чешки држављанин Ј.Ј.

Возач мотоцикла је након указане прве помоћи возилом хитне помоћи превезен на даље лијечење у Универзитетску болницу Фоча, гдје је и задржан.

Увиђај су извршили припадници Полицијске станице Чајниче.

Из Полицијске управе Фоча још једном су возаче позвали на опрез и да се придржавају саобраћајних прописа, посебно у пјешачким зонама.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 20:50 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    ''Серија: Црна Гуја (12+)

  • 23:05 Серија: 1994 (16+)

    ''Серија: 1994 (16+)