ПУ Бањалука

АТВ сазнаје: У акцији ”Квантум” ухапшен син оптуженог за убиство Крунића

У акцији ”Квантум” ухапшени су Роберто Балдо (33), син Емилија Балде оптуженог за учешће у убиству Славише Крунића, Петар Павичић (28), Саша М. (24) и Филип Ј. (25) сви из Бањалуке, сазнаје АТВ.

Извор близак истрази каже да су сви осумњичени да су се бавили трговином наркотика, а код њих је пронађено и одузето 246 грама марихуане, дигиталне ваге, око 7.000 КМ, као и мобилни телефони и други предмети који могу послужити као доказ.

”Они су осумњичени да су конзументима директно продавали марихуану, а продају су договарали преко мобилних апликација и слично. Највећа количина марихуане откривена је код Балда око 140 грама. У претресу код Павичића откривена је марихуана и дигитална вага. Такође пронађен је ”штек”, нешто попут дупле ладице, која се отварала помоћу електронске картице”, открива извор АТВ-а.

Он додаје да је код Саше М. откривена марихуана и вага, а код Филипа Ј. већи износ новца.

Из ПУ Бањалука је саопштено да је четворка ухапшена због сумње да су починили кривично дјело неовлаштена производња и промет опојних дрога.

"Пала" четири Бањалучанина: Пронађени марихуана, вага, новац...

”На основу наредбе Основног суда у Бањалуци, а уз претходну сагласност дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, извршени су претреси на четири локације при чему је пронађено и одузето око 246 грама марихуане, двије дигиталне ваге, мобилни телефони, 7.080 марака и друго”, наводе у полицији.

Додају да су све мјере и радње предузете под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

”Након комлетирања и документовања предмета против осумњичених ће бити поднесен извјештај о почињеном кривичном дјелу”, саопштила је полиција.

Пратите нас и путем Вибера