АТВ сазнаје: Ево од кога је одузет луксузни мерцедес

  • Извор: АТВ
  • 22.08.2024. 14:53

Хаварисани ”мерцедес”, више шасија и мотора половних аутомобила, вриједних око 300.000 КМ, привремено су одузети од Петра Дукића из Бањалуке, сазнаје АТВ.

Управа за индиректно опорезивање БиХ (УИО) раније је саопштила да је акција одузимања робе спроведена у сарадњи са ПУ Бањалука.

”Током провјере поријекла робе утврдили да предузетник код којег је спорна роба пронађена није посједовао документацију којом би доказао да је над робом спроведен царински поступак у БиХ. Из тог разлога је спорна роба је привремено одузета”, саопштено је из УИО БиХ.

Заплијењени мерцедес, шасије и мотори вриједни 300.000 КМ

Заплијењени мерцедес, шасије и мотори вриједни 300.000 КМ

Незванично, сазнајемо да се хаварисани луксузни ”мерцедес” који је од Дукића одузет налази на Интерполовој листи украдених возила.

Дукић је недавно ухапшен након што је шаком ударио полицијског инспектора из Лакташа. Неколико дана је провео у притвору, који му је укинут након што је суд уважио жалбу његовог браниоца, те му одредио мјере забране.

Иначе, Дукић је познат истражним органима и пред Судом БиХ у току му је суђење по отужници да је био један од организатора криминалне групе која је из Албаније, преко БиХ, прокријумчарила око три тоне марихуане у земље Европске уније у периоду од 2019. до 2021. године. Група је ухапшена у акцији ”Транспортер” када је у Дукићевом комбију ”Ивеко” пронађено и заплијењено 316 килограма марихуане. Тужилаштво БиХ Дукићу на терет ставља и прање новца у износу од око 3,6 милиона марака. 

Петар Дукић ухапшен због напада на полицијског инспектора!

Петар Дукић ухапшен због напада на полицијског инспектора!



Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.