Мостар

Возачи опрез: Исцурила нафта по путу, коловз клизав

  • Извор: СРНА
  • 21.10.2023. 19:33

На магистралном путу у близини Дрежнице, код Мостара, коловоз је клизав због просуте нафте усљед квара на аутобусу, а возачима се савјетује максимално опрезна вожња, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

Коловоз је клизав у дужини од 500 метара.

Обилне кишне падавине током поподнева у Херцеговини су узроковале проблеме у одвијању саобраћаја на локалним путевима и магистрали код Мостара, уз велику количину воде на цести, пренијели су федерални медији.

Због обилних падавина у појединим крајевима на саобраћајницама су ударне рупе слабије уочљиве, јер су испуњене водом и представљају додатну опасност у вожњи.


Важне вијести за оне који иду у Њемачку - изгласане промјене

Важне вијести за оне који иду у Њемачку - изгласане промјене

"Упозоравамо на повремено јаке ударе вјетра, као и на повећану опасност од одрона и обореног дрвећа на пут и апелујемо на возаче да брзину возила прилагоде условима на путу уз обавезно поштивање саобраћајних прописа", наведено је из БиХАМК-а.

На снази су наранџасти и црвени метеоаларм, а издато је упозорење на могуће јаке ударе вјетра и обилне падавине са нагласком на Херцеговину, те да се у Мостару и околини очекује до 80 литара кише по метру квадратном. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм

    'Филм

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.