Подршка институцијама Српске

Величанствена слика Црне Ријеке: На скупу "Граница постоји" 3.800 људи

  • Извор: АТВ
  • 10.11.2023. 17:50

На међуиентитетској граници према Јајцу на скупу "Граница постоји" у Црној Ријеци у општини Мркоњић Град, окупило се око 3.800 људи како би подржали институције Републике Српске.

Осим многобројних грађана, скупу су присуствовалу министар за научно-технолошки развој и високо образовање Републике Српске Жељко Будимир, министар рада и борачко-инвалидске заштите Данијел Егић, министар финансија и трезора у Савјету министара Срђан Амиџић.

Амиџић: Не одустајати од зацртаних политика

Амиџић: Не одустајати од зацртаних политика

Такође, скуп су подржали и делегат српског народа у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ Сњежана Новаковић Бурсаћ, делегат у Клубу Срба Дома народа Парламентарне скупштине БиХ Радован Ковачевић као и директор Универзитетског клиничког центра Републике Српске Владо Ђајић.

Скупови "Граница постоји" претходно су одржани у Угљевику, Љубињу, Језеру, Новом Горажду, Пелагићеву, Добоју, у општини Источни Стари Град, Рибнику, Фочи, Оштрој Луци, Власеници, Источном Новом Сарајеву, Лопарама и Невесињу.

Почео скуп

Почео скуп "Граница постоји" у Црној Ријеци

Окупљања народа почела су 1. септембра након што је Министарство унутрашњих послова Кантона Сарајево забранило скуп испред правосудних институција у овом граду, чија је намјера била да се изрази незадовољство због политичке оптужнице против предсједника Републике Српске Милорада Додика и вршиоца дужности директора Службеног гласника Милоша Лукића.

Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:50 Мућке (12+) (Р)

    'Мућке (12+) (Р)

  • 11:30 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.