Миличевић се жали

У Теслићу касне пројекти

  • Извор: АТВ
  • 19.04.2024. 19:27

Биће реализације пројеката ове године у Теслићу, али са закашњењем, тврди начелник општине. Милан Миличевић жали се на привредно друштво из Модриче које својим жалбама у тендерским поступцима о јавним набавкама, како каже, одгађа реализацију пројеката. О називу друштва радије не би, али све је то некако повезао са локалним СНСД-ом. Прича да су они криви за све.

"Ове године по први пут нам се дешава нешто што је постало пракса у цијелој Републици Српској, али у Теслићу до сада није био случај, а то је да су се појавили како их стручно зову "професионални жалиоци“. Постоје фирме, предузећа, појединци који се жале на све тендере", каже Миличевић.

А, Миличевић се увијек жали да су му сви други криви када оно што обећа грађанима не реализује. И он је ту постао професионалац. Неке пројекте обећава и преписује и по осам година, одговарају из локалног СНСД-а. Са тендерима, кажу, немају ништа. 

"Чујем да су му проблем неки тендери. Који су то тендери, ко их квари? Што не именује фирму која му опструише тендере? Коју фирму он форсира да узме тендере и шта се ту дешава? То питање морамо поставити Миличевићу. Коме он штима тај посао и нека прозове ту фирму", каже Радислав Ђурић, предсједник Општинског одбора СНСД Теслић.

Миличевић све ово прича јер је постао нервозан, кажу у СНСД-у. Додају и да су  теслићки начелник и СДС у страху због снажне коалиције која се окупила око локалног СНСД-а. Та коалиција одлучна је да Теслић, послије 12 година, добије новог начелника општине. 

Пратите нас и путем Вибера