Договорене сарадње

У Бијељини постоје људи са визијом

  • Извор: АТВ
  • 26.09.2024. 20:31

Да је у Бијељини последњих година актуелна политика "самоизолације" читавог града, окретање леђа свима који су пружили руку да помогну или да буду партнери постало је јасно свима, па и државном врху Србије.

Имати равноправног партнера са којим се заједно може суочити са свим изазовима који долазе, од пресудног је значаја, а Семберија и Бијељина које су на самој граници са Србијом и у којој су тренутно неки од најзначајнијих инфраструктурних пројеката данашњице, које финансирају Владе обје државе требали би да буду огледало саборности и јединства. 

Да је немогуће сарађивати са челницима града јасно је и из недавних посјета државног врха Србије. Нови импулс и наду виде у доласку нових људи како би се отвориле нове прилике и наставило како са јачањем веза, тако и са заједничким пројектима.

У Бијељини постоје људи са визијом, они који виде даље и који са тимом људи који имају могу да учине много тога, а једна од најзначајнијих области је медицина, каже то др Златибор Лончар, министар здравља у Влади Србије. Већ су договорене сарадње.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: