Помоћник директора Дома здравља

Тодоровић: Дом здравља Требиње креће у реконструкцију

  • Извор: АТВ
  • 30.10.2023. 07:56

Радован Тодоровић помоћник директора Дома здравља Требиње, рекао је гостујући у АТВ јутру, да је Дом ускоро креће у реконструкцију, те да је у ту сврху обезбијеђено 75.000 КМ.

Тодоровић за АТВ каже да почела сезона грипа, али да је у Требињу, по том питању, ситуација задовољавајућа.

"Сада је период грипа. У Требињу је задовољавајућа ситуација. Све је под контролом.

Дом здравља Требиње, истиче Тодоровић, има довољно кадра који може одговорити свим изазовима.

"Имамо довољан број како доктора тако и осталог медицинског особња. Можемо да одговоримо свим потребама. Притужби од стране пацијената немамо. Већином су сви задовољни", навео је он.

У наредном периоду, Дом здравља Требиње креће у реконструкцију.

"Ми смо покренули поступак јавне набавке. Предвиђена је реконструкција комплет фасаде али и замјена отвора. Они су дотрајали и потребна је реконструкција. Реконструкција која је предвиђена у многоме ће помоћи на уштеди енергије и гријања. Неопходно је било да се то покрене и уради. Обезбијеђено је 75.000 КМ које ће бити утрошене за ову намјену", закључио је Тодоровић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм