Због катастрофалних поплава

Сутра дан жалости и у Брчко дистрикту

  • Извор: Агенције
  • 07.10.2024. 19:29

Градоначелник Брчко дистрикта БиХ Зијад Нишић донио је одлуку о проглашењу 8. октобра даном жалости на подручју Брчко дистрикта БиХ због катастрофалних поплава у пет општина у БиХ.

Дан жалости обиљежава се обавезним истицањем заставе БиХ на пола копља, односно јарбола на зградама Владе и институција Брчко дистрикта БиХ.

Дана 8. октобра не могу се одржавати јавне, културне, забавне и спортске приредбе. Угоститељски објекти не могу пуштати музику, изузев оних угоститељских објеката у којима су раније заказане прославе, под условом да се прославе одржавају у затвореном простору угоститељских објеката и не могу се употребљавати аутомобилске и друге сирене у колони поводом свадби или другим поводом. Све медијске куће на подручју Брчко дистрикта БиХ на дан жалости усагласиће свој програм с овом одлуком.

Дан жалости обиљежава се обавезним истицањем заставе БиХ на пола копља, односно јарбола на зградама институција.

Влада ФБиХ прогласила Дан жалости због катастрофалних поплава

Влада ФБиХ прогласила Дан жалости због катастрофалних поплава


Сутра Дан жалости у Републици Српској

Сутра Дан жалости у Републици Српској


Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:20 Мочвара (16+)

    "Мочвара" је напета прича о низу серијских убистава у Београду, пуна обрта и неочекиваних расплета. Инспектор Никола, којег тумачи Горан Богдан, покушаће са својим колегама да ријеши тежак случај пред каквим се београдска полиција досада није сусрела.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм