Секретар Градског одбора СНСД Бијељина

Савић: Потез градоначелника Бијељине за сваку осуду

  • Извор: АТВ
  • 13.11.2023. 14:24

Потез градоначелника Бијељине Љубише Петровића захваљујући коме народни митинг не може бити одржан у највећој дворани у Бијељини, Градској спортској дворани у Рачанској улици, заслужује сваку осуду, и моралну и људску, рекао је секретар Градског одбора СНСД Бијељина Бојан Савић.

"Колико далеко треба отићи, па захваљујући партијској острашћености и мржњи према неистомишљеницима и заборавити да се народним митингом изражава воља народа против нелегалног високог представника Кристијана Шмита", рекао је Савић.

Он је истакао да, штитећи имовину Српске, институцију предсједника Републике, штити се Република Српска.

"Зашто је Бијељина једини град у Републици Српској у којем се не може користити градска инфраструктура, ако повод за то Петровићу није по вољи?", рекао је Савић.

Он се упитао ко то, у ствари, командује у Бијељини, страни амбасадори, политичко Сарајево или је овај нељудски и антипатриотски чин ауторско дјело градоначелника, који се заклиње да је градоначелник свих грађана.

"Коме смета што бранимо Српску? Овај митинг није ствар политике већ обавезе према свима оним који су своје животе дали за Републику Спрпску, он је чин патриотизма, и зато стиди се Љубиша Петровићу свог незнања и своје мржње", рекао је Савић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:50 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: 1992 (16+)

    ''Серија: 1992 (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм