СНСД Требиње

Петровић: Деретићу је најпаметније да се склони са политичке сцене, овако застрашујуће поруке никада нико није слао грађанима

  • Извор: СРНА
  • 03.10.2024. 17:33

Предсједник Градског одбора СНСД-а Требиње Лука Петровић најоштрије је осудио пријетеће поруке одборника Листе за правду и ред у Скупштини града Требиња Слободана Деретића, поручујући му да му је најпаметније да се склони са политичке сцене, те изразио увјерење да ће надлежни органи предузети све како би се ова ситуација ставила под контролу.

Петровић је истакао за Срну да не разумије Деретићево понашање и такве узнемирујуће пријетње, те додао да је видљиво да он није политички зрео.

"Никада се није десило да неко шаље овако страшне и језиве поруке Требињцима, добронамјерним људима без обзира којој политичкој партији припадају", рекао је Петровић.

Коментаришући аудио-снимак који се појавио на друштвеним мрежама, а који указује да предсједнику Листе за правду и ред Небојши Вукановићу најближи сарадници раде иза леђа, Петровић је рекао да то није ништа изненађујуће јер су препознати Вукановићева сујета и егоизам због чега је и дошло до политички сукоба унутар партије.

Одборник Листе за правду и ред пријетио клањем, саслушан у полицији

Одборник Листе за правду и ред пријетио клањем, саслушан у полицији

Петровић је истакао да је кандидат Листе за градоначелника Требиња Лазар Радан схватио Вукановићев карактер, те се, како је рекао, користећи све методе, па и оне да му ради иза леђа, покушава дочепати што више гласова, јер је свјестан шта га чека након избора.

"Радан је свјестан да ће га Вукановић након избора побрисати и из именика и из политичког живота као што је то учинио многим својим блиским сарадницима до сада", рекао је Петровић.

Према сазнањима Срне, Деретић је саслушан јуче у полицији, јер је на аудио-снимку који је доспио у јавност рекао да су "на све спремни", да ће "имати интервентне водове" и да ће, ако треба, "клати ножевима".

Амиџић: Власт предвођена Станивуковићем лаже грађане и причињава вишемилионску штету Бањалуци

Амиџић: Власт предвођена Станивуковићем лаже грађане и причињава вишемилионску штету Бањалуци

"На све смо спремни. Имаћемо интервентне водове овај пут. Клаћемо се ножевима. Да видим та м...нека дођу да дијеле паре. То су паре мог и твог дјетета. Мајку вам милу ј... Имаћемо интервентне водове у аутима, клаћемо вас ако треба ножевима, не дамо да нас покрадете. Како се "упрпио, да видиш", рекао је Деретић, препричавајући разговор који је имао са непознатом особом.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    'Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Страначка хроника

    'Страначка хроника

  • 21:40 Серија: Авионџије (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.