Објављено данас

Општина у БиХ рефундира дио трошкова полагања возачке дозволе

  • Извор: Анадолија
  • 28.03.2024. 17:24

Предсједавајући Општинског вијећа Стари Град Сарајево Сеид Шкаљић објавио је да Општина Стари Град Сарајево рефундира дио трошкова полагања возачке дозволе.

"Предложио сам Правилник који је једногласно подржан од Општинског вијећа, а тиче се рефундирања дијела трошкова који су настали приликом полагања возачке дозволе у износу од 200 KМ. Сви млади (18-30 год) који су положили у 2024. години возачки Б категорије и имају боравиште на подручју Општине Стари Град Сарајево моћи ће аплицирати. Позив ће бити јаван и отворен током цијеле године", објавио је Шкаљић на друштвеним мрежама.

Изразио је задовољство што је његов приједлог добио потребну подршку.

"Сарадња са младима је увијек била важна тема у мом политичком дјеловању и увијек сам настојао иницирати ствари које су корисне за ту категорију. Због тога ми је драго да је моја идеја подржана. Овим уводимо нову праксу у подршци младима. Стари Град Сарајево постаје прва Општина у Босни и Херцеговини која на овај начин помаже младима", казао је Шкаљић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм