Невријеме

Обилна киша направила хаос у Неуму

  • 25.02.2024. 15:55

Обилна киша која интензивно пада у Херцеговини изазвала је проблеме у Неуму.

Наиме, у овој општини велика количина воде прекрила је улице, а како јављају медији, морали су интервенисати и ватрогасци.

На појединим локалним мјестима дошло је до одрона камења на цесту, преноси Херцеговина.инфо.

Њихов репортер јавља како су услови на цести Неум-Столац катастрофални и отежани за вожњу.

"У току су радови на улазу у Неум (Столац-Неум) због чега је промет обустављен и преусмјерен на постојећу обилазницу (Дубровачка улица), саопштено је из БИХАМК-а.



У већем дијелу Босне и Херцеговине данас превладава облачно вријеме и киша. У понедјељак ће у Босни и Херцеговини превладавати умјерено до претежно облачно вријеме.

Локално може падати слаба краткотрајна киша.

Вјетар ће бити слаб до умјерене јачине јужног смјера. Најнижа јутарња температура ваздуха већином између 2 и 6°C, на југу земље до 10°C. Највиша дневна температура ваздуха углавном између 11 и 17°C.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм