Очекују се добри резултати

НПС основала Општински одбор у Новом Граду, предсједник Мирослав Бајић

  • Извор: СРНА
  • 07.02.2024. 21:56

Народна партије Српске /НПС/ формирала је Општински одбор у Новом Граду, а за предсједника је изабран Мирослав Бајић.

Бајић је захвалио за указано повјерење и најавио активно учешће ове странке у политичком, друштвеном и привредном животу.

"У Општинском одбору су људи који су спремни да остану у Новом Граду, да раде за овај град и Републику Српску. Мислим да је НПС препозната као странка која ради и расте", рекао је Бајић и додао да очекују добре резултате на локалним изборима.

Предсједник НПС-а Дарко Бањац рекао је да је на општим изборима 2022. године ова странка у Новом Граду изашла са иницијативним одбором и освојила више од 450 гласова.

"Чињеница да имамо подршку навела нас је и упутила да идемо у правцу оснивања општинске организације. Вечерас је формиран Општински одбор НПС-а који ће у наредном периоду бити проширен", рекао је Бањац и додао да су у странци већином млади људи што је њена специфичност. 

Он је истакао да очекује да се у наредном периоду прошири Општински одбор и да за локалне изборе имају пуну одборничку листу, а да послије избора буду парламентарна странка. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм