Посјета Вишеграду

Каран и Кострешевић са Ђуревићем: Стање безбједности у Вишеграду добро

  • Извор: АТВ
  • 14.06.2024. 13:43

Министар унутрашњих послова Републике Српске Синиша Каран и директор полиције Републике Српске Синиша Кострешевић су се током своје посјете Вишеграду састали са начелником општине Вишеград Младеном Ђуревићем.

На састанку је истакнуто задовољство стањем безбједности на подручју ове општине, које је оцијењено добрим, као и сарадњом полиције и представника локалне заједнице. 

Ђуревић је истакао значај система видео надзора који је успостављен на подручју ове општине у оквиру пројекта МУП-а Српске "Паметан град" који је дао позитивне резултате у смислу превенције и уопште туризма, имајући у виду да Вишеград годишње посјети око 400.000 туриста.

Каран је истакао значај развијања овог система безбједности посебно имајући у виду да се ради о пограничној општини и свим изазовима са којима се она сусреће, од миграната до других ствари.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм