Начелник Хан Пијеска

"Грађани да не насједају на Хелезове провокације: Наш циљ је мир и стабилност“

  • Извор: СРНА
  • 25.04.2024. 15:08

Начелник општина Хан Пијесак Слободан Ђурић позвао је становнике ове општине да не насједају на провокације након неистина које је изнио министар одбране у Савјету министара Зукан Хелез о "наоружавању Срба по Сокоцу и Хан Пијеску".

"Одговорно тврдим да никаквог наоружавања није било нити је било ко са подручја наше општине учествовао у томе. Наш заједнички циљ јесте мир и стабилност наше заједнице, али и ширег окружења", истакао је Ђурић.

Ђурић је навео да је приоритет општинског руководства да обезбиједи мјештанима лакши и квалитетнији живот.

"Никада се нисмо бавили високом политиком, а мишљења смо да је вријеме подјела и сукоба давно иза нас, а надамо се да одговорна лица у већини општина слично размишљају”, навео је он.

Подсјећамо, наша Телевизија јуче је ексклузивно објавила да међународна заједница има план да се до 2. маја створи велика тензија и пласира што више лажних информација о наоружавању великог броја Срба спремних на сукобе, а главни сарадник у томе им је министар одбране у Савјету министара Зукан Хелез.

АТВ сазнаје: Међународна заједница и Хелез лажу да се Срби наоружавају уочи сједнице ГС УН

АТВ сазнаје: Међународна заједница и Хелез лажу да се Срби наоружавају уочи сједнице ГС УН

Како смо сазнали од добро обавијештених извора, најновија пропаганда огледа у тврдњама да се по Сокоцу и Хан Пијеску наоружавају Срби како би дошло до инцидената уочи сједнице Генералне скупштине УН због чега су припадници ЕУФОР-а присутни у ове двије општине.

Пратите нас и путем Вибера